Kerstkaartje 2020 - 2

23 december 2020

Onze twee katten, Mello en Pippa rennen altijd achter elkaar aan. Samen hebben ze veel plezier. En dat wens ik iedereen ook met Kerst en in 2021.

Dit vind je vast ook leuk ...

Zelfportret

Dit ben ik, denkend over mijn volgende creatie.

Lees verder
Logo voor Nonsens Creations

Een tijdje terug mocht ik voor een hele leuke webwinkel (www.nonsenscreations.nl) een logo ontwerpen. Manon van Nonsens Creations maakt allemaal prachtige boeketjes en kransen met droogbloemen. Wat ook erg leuk is, is dat je een bloemen via de post bij haar kan versturen. Kan je iemand op afstand een hart onder de riem steken in […]

Lees verder
Kerstkaartje 2020 - 1

Ik ben gek op cadeautjes. En onze kleine kat Pippa vind cadeautjes maar wat interessant.

Lees verder
Maaike Tekent © 2023 | All rights reserved

Website designed by: vanWelie.net