Kerstkaartje 2020 - 2

23 december 2020

Onze twee katten, Mello en Pippa rennen altijd achter elkaar aan. Samen hebben ze veel plezier. En dat wens ik iedereen ook met Kerst en in 2021.

Dit vind je vast ook leuk ...

Kerstkaartje 2020 - 1

Ik ben gek op cadeautjes. En onze kleine kat Pippa vind cadeautjes maar wat interessant.

Lees verder
Zelfportret

Dit ben ik, denkend over mijn volgende creatie.

Lees verder
Mijn nieuwe hobby: oorbellen maken

Sinds een tijdje heb ik een nieuwe hobby, namelijk oorbellen kleien. Van een vriendin kreeg ik een enorme berg polymeerklei. Door vrije tijd in de kerstvakantie, tiktok filmpjes die ik voorbij zag komen en dus de enorme berg klei ben ik gewoon maar begonnen. In eerste instantie maakte ik nog een grapje: ik ga dit […]

Lees verder
Studio MKE © 2022 – 2024 | All rights reserved

Website designed by: vanWelie.net