Kerstkaartje 2020 - 1

23 december 2020

Ik ben gek op cadeautjes. En onze kleine kat Pippa vind cadeautjes maar wat interessant.

Dit vind je vast ook leuk ...

Mijn nieuwe hobby: oorbellen maken

Sinds een tijdje heb ik een nieuwe hobby, namelijk oorbellen kleien. Van een vriendin kreeg ik een enorme berg polymeerklei. Door vrije tijd in de kerstvakantie, tiktok filmpjes die ik voorbij zag komen en dus de enorme berg klei ben ik gewoon maar begonnen. In eerste instantie maakte ik nog een grapje: ik ga dit […]

Lees verder
Logo voor Nonsens Creations

Een tijdje terug mocht ik voor een hele leuke webwinkel (www.nonsenscreations.nl) een logo ontwerpen. Manon van Nonsens Creations maakt allemaal prachtige boeketjes en kransen met droogbloemen. Wat ook erg leuk is, is dat je een bloemen via de post bij haar kan versturen. Kan je iemand op afstand een hart onder de riem steken in […]

Lees verder
Kerstkaartje 2020 - 2

Onze twee katten, Mello en Pippa rennen altijd achter elkaar aan. Samen hebben ze veel plezier. En dat wens ik iedereen ook met Kerst en in 2021.

Lees verder
Studio MKE © 2022 – 2024 | All rights reserved

Website designed by: vanWelie.net